Kurt Ağızı Makara

Stokta

Açıklama

Krom Burada 18 yıldır yat ve bahçe malzemeleri üretmektedir. Yat malzemelerini dayanıklı ve çeşitli boyutlardaki ürün yelpazemiz ile müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaktayız.

Başlıca ürün kategorilerimiz; Lumboz, egzoz çıkışı, pergole, merdivenler,çapa, tutamak, burun makaraları, ebatlı burun makaraları ,mafsallı burun makaraları, sabit burun makaraları , kurt ağzı ve babalardır 

Krom Burada krom dökümün farklı uygulamalarında uzmanlaşmıştır. Elektroliz, düşük basınçlı döküm, yerçekimi döküm, soğuk döküm, eriyik taşımacılığı vb. için kalsiyum silikat üreticisi olarak, talebinize göre yenilikçi ve performans geliştiren  Ebatlı Burun Makaraları , Mafsallı Burun Makaraları, Kurt Ağzı ve Sabit Burun Makaraları gibi kromdan yapılan çeşitli ürünler üretiyoruz.Krom dökümü ile üretiyoruz.

 

Krom Burada  ürün yelpazemizde,Ebatlı Burun Makaraları , Mafsallı Burun Makaraları, Kurt Ağzı ve Sabit Burun Makaraları mükemmel uyum sağlayan entegre krom ile hizmetinizdeyiz. Hassas üretimimiz sayesinde paslanmaz özelliği  ile her uygulama için uygun bir malzeme bulacaksınız. Krom Burada ayrıca çeşitli farklı ürün kapasitesi ile karşınızda.Krom Burada  en yüksek talepleri karşılayan pergola kutularının imalatı için krom kullanılır. Aşırı yüksek termal şok direncine ihtiyaç duyulması halinde ilk tercih olacaktır. Krum Burada’nın ürün grubu tüm testleri tamamlandı. Paslanmaz krom sayesinde, bu malzemeler gereksinimlerine göre ayarlanmış ihtiyacınıza cevap veren özelliklere sahiptir.

Daha ayrıntılı bilgi için, ilgili ürün sayfalarındaki ilgili ürünlerimiz için iletişime geçebilirsiniz.

 

Uzun vadede ikna etmek için kalite, üretim, satış ve uygulamada yer alan tüm tarafların sistematik işbirliğini gerektirir. Böylece müşterilerimizin yüksek kalite gereksinimlerini karşılayan verimli ürünler geliştiriyoruz. Bu süreçte, kalitemizin ve yenilikçiliğimizin temeli olan 18 yılı aşkın büyüyen teknik bilgimize güveniyoruz.

Krom Burada , her boyutta ürettiği Ebatlı Burun Makaraları ,Mafsallı Burun Makaraları, Kurt Ağzı ve Sabit Burun Makaraları tekneniz ve yatınız için dayanıklı krom ,paslanmaz ve kaliteli seçenekler sunmaktadır. En güzel yat ve teknenizi Krom Burada ile donatmak için ideal olan ürettiğimiz Ebatlı Burun Makaraları, Mafsallı Burun Makaraları ve Sabit Burun Makaraları, stil, güvenlik ve konfor için uzun ömürlü olacak şekilde üretilmiştir. Krom Burada ayrıca renk ve boyut ve özel imalat hizmetleri de dahil olmak üzere bir dizi yat ve tekne aksesuarı sunmaktadır.

 

 

Krom Burada

Adres: Mersinli Mah. 2829 Sk. No:21/A Konak / İzmir

GSM : 0543 275 42 35 

GSM 2: 0507 872 57 42

info@kromburada.com

kromburada.com

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Kurt Ağızı Makara” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir