Sabit Merdiven

Stokta

Adres: Mersinli Mah. 2829 Sk. No:21/A Konak / İzmir

info@kromburada.com
kromburada.com

Açıklama

Krom Burada 18 yıldır yat malzemeleri üretmektedir. Yat malzemelerini dayanıklı ve çeşitli boyutlardaki ürün yelpazemiz ile müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaktayız.

Başlıca ürün kategorilerimiz; Lumboz, egzoz çıkışı, merdivenler, bot merdiveni, sabit merdiven, çapa, tutamak, burun makaraları, babalardır.

Krom Burada’nın ürettiği Sabit Merdiven yatınız için en çok kullanışlı bir seçenektir. Yatınız için özel boyutlarda tasarlanmış, her biri tekneye dikey veya paralel yerleştirilebilir, üstte ve altta isteğe bağlı biniş platformları bulunan krom paslanmaz merdivenler . Krom Burada tarafından üretilen  sabit merdivenler, katlanır merdivenler, bot merdiveni ve süvari merdivenleri çeşitli basamak seçenekleri ile paslanmaz kromdur. Çeşitleri; Sabit Merdiven, Katlanır Merdivenler, Bot Merdivenleri, Süvari Merdivenleri….

Basamakların tutturulduğu merdiven rayları içi boş, kare tüplerdir ve merdiven basamakları, her ikisi de otoklavdan iyileştirilmiş ince, köpük çekirdekli kutu yapılarıdır. Her sırtın önü üst raya sabit yükselirken veya düştükçe merdivenler artikülasyon yapabilir. Krom Burada cilalı paslanmaz krom bağlantı elemanları ve ara koruma gerektirmeyen diğer donanımları kullanır. Merdivenler, paslanmaz krom veya paslanmaz dikmelerle desteklenen halatlı korkuluklarla iskeleye, suya veya her ikisine birden ulaşacak şekilde tasarlanabilir.Her sırtın arkası alt raya bağlanır, böylece basamakları korumak için merdiven vardır.

Krom Burada , her boyutta gemi ve deniz taşıtları için dayanıklı yat merdivenleri ve yat yatılı merdivenleri sunmaktadır. En büyük yatların bile konforlu bir şekilde binilmesi için ideal olan süvari merdivenleri, stil, güvenlik ve konfor için uzun ömürlü olacak şekilde üretilmiştir. Krom Burada ayrıca tekerlekler, pimler ve her türlü yedek parçaların yanı sıra plakalar, özel montaj ve özel imalat hizmetleri de dahil olmak üzere bir dizi merdiven aksesuarı sunmaktadır.

Sabit Merdiven

Krom üretimi beş çeşit deniz merdiveni sunuyor. Her beş merdiven tipi de güvenli çalışma, güzel form ve üstün işlev için göze dayanacak şekilde üretilmiştir. Krom Merdiven Üretimi ile yatınız için gereken paslanmaz krom teknolojisini kullanarak yatınızı yeniden dizayn edin .

Krom Burada’nın ürettiği  Sabit Merdivenler 

2 basamaklı 

3 basamaklı 

4 basamaklı 

5 basamaklı

 

Krom Burada

Adres: Mersinli Mah. 2829 Sk. No:21/A Konak / İzmir

GSM : 0543 275 42 35 

GSM 2: 0507 872 57 42

info@kromburada.com

kromburada.com

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Sabit Merdiven” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir