T Tipi Baba

Stokta

Adres: Mersinli Mah. 2829 Sk. No:21/A Konak / İzmir

info@kromburada.com
kromburada.com

Açıklama

Krom Burada 18 yıldır yat malzemeleri üretmektedir. Yat malzemelerini dayanıklı ve çeşitli boyutlardaki ürün yelpazemiz ile müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaktayız.

Başlıca ürün kategorilerimiz; Lumboz, egzoz çıkışı, merdivenler, çapa,tutamak, burun makaraları, babalardır.

İskele babası; gemi iskelelerinde gemiden atılan halatı sağlamca tutturmak için kullanılan bir araçtır. Kısa, kalın, tepesi halatın ucundaki genişçe sabit halkanın kolay takılabilmesi ama olağan hareketlerle kendiliğinden kurtulamamasını sağlayacak şekilde çıkıntıdır. Krom Burada‘nın kromdan ürettiği özel ve ihtiyacınıza uygun H tipi baba, T tipi baba  ve V tipi babalar ile kaliteli ve güvenilirdir.

Baba sağlam, kısa, dikey bir direktir. Terim başlangıçta bir gemi veya rıhtımda bulunan ve esasen demirleme botları için kullanılan bir direğe denir. 3 çeşit krom baba Krom Burada mevcuttur.T  tipi baba

Krom baba çekme, bağlama ve diğer amaçlar için iyileştirme halatları; veya karadaki muadili, rıhtımda zanaatın demirlenebileceği krom,demir veya taş direk. Denizcinin 1867 tarihli Kelime Kitabı, daha spesifik bir bağlamda bir babayı, “bir balina teknesinin kafasında, zıpkının çizgiyi bir tur verdiği yuvarlak bir tahta parçası üzerinde kalın bir tahta parçası olarak tanımlar ve kontrol eder.Gemilerdeki sınır direkleri, çiftler halinde düzenlendiğinde “bitler” olarak da adlandırılabilir. 

 

Demirleme direkleri nadiren tam olarak silindiriktir, ancak demirleme çözgülerinin rıhtım çizgileri gevşemesini önlemek için genellikle tepenin yakınında daha büyük bir krom çapaya sahiptir. Tek direklerde bazen demirleme hatlarının sekizinci bir şekle bükülmesini sağlamak için bir çapraz çubuk bulunur. Kilit erişimini bekleyen ilerleyen tekneler için kilit yaklaşımlarında krom  küçük mantar direkleri bulunur.

 

Deniz taşıtının çekme veya çekme gücünün geleneksel bir ölçüsü baba çekme olarak bilinir ve bir çekme hattı üzerinden kıyıya monte edilmiş bir baba üzerinde tam güç altında bir gemi tarafından uygulanan kuvvet olarak tanımlanır.Krom Burada’nın ürettiği babalar üç çeşit olmak ile beraber paslanmaz krom teknolojimiz ile hizmetinizdeyiz.

 

Krom Burada’nın Ürettiği T TİPİ BABA  ölçüleri

 

20’lik  tipi baba

25 ‘lik  tipi baba

30’lik tipi baba

40’lik  tipi baba

60’lık  tipi baba

80’lik  tipi baba

Krom Burada

Adres: Mersinli Mah. 2829 Sk. No:21/A Konak / İzmir

GSM : 0543 275 42 35 

GSM 2: 0507 872 57 42

info@kromburada.com

kromburada.com

 

 

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“T Tipi Baba” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir